Rocking With The Locals

Rocking with the locals | Zaterdag 25 mei 2024

WAM!
Wam! is een samenwerking van Arjen Brinkman op gitaar, Mark Niessen op de bas en Wim Mudde achter de drums. Arjen en Wim zijn hun muziekcarrière begonnen bij muziekvereniging Ons Genoegen. Later maakten zij beiden deel uit van de begeleidingsband van o.a. Gospelchoir Hatébah en projectkoor Prove It. Meer recentelijk speelden zij in de band van de Passionconcerten in de Allemanswaard. Ook Mark heeft zijn sporen nagelaten in de muziekwereld en heeft al op menig podium in Nederland gestaan. Zij hebben nu hun krachten gebundeld en delen hun liefde voor muziek en in het bijzonder de liefde voor improvisatie.

THE ATTEMPTS
Het is een klassiek band-verhaal. We begonnen als twee buurmannen die een beetje aan het klooien waren met een gitaar op schoot. Daarna werd de band langzaam aangevuld met meerdere vrienden. In 2024 komen wij als band onze oefen-kelder uit en na een bezoek aan het concert, georganiseerd door Amuuz in de Allemanswaard, besluiten wij unaniem dat we er zelf nog niet klaar voor zijn. Wij durven het niet aan.

En toch…op Koningsdag hakten we op de Laan – met een paar biertjes op – de knoop door. Ons eerste optreden wordt een feit: The Attempts stappen op 25 mei het podium met o.a. de nummers Heroes, Twilight Zone en Let love rule.

Wij zijn vijf Amerongse inwoners sterk: met ras-Ameronger Jos Schuurman (gitaar en zang), Ben Mets (gitaar), Peter Hermeling (drums), Erik Jansen (basgitaar) en Andor de Rooy (zang en gitaar).  Wij gaan een keiharde poging doen om ons plezier om te zetten in tien lekkere nummers. De spanning stijgt.

LUCKY 7
Lucky7 is een Amerongse top40 coverband, met een gevarieerde setlist van Blue Hotel tot aan een 90’s happy hardcore medley! Een paar kroegkneiters gaan ze ook niet uit de weg, of een reggae-versie van What’s up of I would stay! Ze zijn continu bezig met een nieuwe setlist waardoor ze blijven verrassen.

De Amerongse band Lucky 7 bestaande uit: Judith van de Poel (zang), Gertjan de Wit (zang), Marco Buismann (gitaar), Daryl Paap (basgitaar), Kevin Paap (drums) en Joost Vermeer (gitaar) zijn dit jaar de afsluiter van Rocking with the locals!