Rocking with the locals was een succes

ARETEY

Rocking with the Locals kon afgelopen zaterdag eindelijk los gaan. Een uitverkochte zaal had er weer zin in. De band ARETEY, onderleiding van Ameronger Leo Bingen, trapte af. Het waren technisch goede muzikanten die eigen werk speelde. De twee zangeressen zongen de sterren van de hemel. Het was jammer dat de verlichting op het podium niet goed stond afgesteld, maar ARETEY liet zich daardoor niet uit het veld slaan en zette een mooi optreden neer.

LUCKY 7

Daarna LUCKY 7, alle 4 muzikanten, echte Amerongers, speelde 15 cover nummers van o.a. Bad Moon Rising, Blue Hotel, Another 45 miles en Seven Nation Army en vele andere. De zaal stond op zijn kop en zongen luidkeels mee. Zelf bij -we hebben een L, we hebben een A- werd de polonaise voor even ingezet. De gitarist Joost Vermeer, horende bij Amuuz, trekt de kar voor de bandjes avond. De zanger Gert-Jan de Wit wist de zaal uitstekend te bespelen.

ONCE IN A DECADE

De stemming zat erin en snel kon de volgende band inpluggen. ONCE IN A DECADE een ervaren Amerongse (familie) band kun je wel zeggen. Vader en dochter Meerssman speelde en zongen de zaal plat. De band begon met het nummer Get Ready en het publiek was er klaar voor en zong gelijk mee. Blues, rock en pop alles kwam voorbij. De muzikale familie Paap was goed vertegenwoordigd, bestaande uit Charley, Frans en Daryl (Kevin in LUCKY 7) en zelfs de derdegeneratie speelde een nummer op het podium mee. De toetsenist Coen Hoogendijk en gitarist Karel Takken maakten er een gehele band van.
Het hele bijzondere van deze avond is, dat je een zeer gemĂȘleerd publiek trekt, van jong en oud. En onder het publiek werden alweer nieuwe bands gevormd. Volgend jaar staat dit evenement weer op het programma, dus locale bands, wil je een geweldig publiek en een uitzinnige avond, ga ervoor!
Dank aan alle muzikanten die deze avond tot een groot succes hebben gebracht!
En mensen kom je deze muzikanten tegen in het dorp, laat ze even weten hoe leuk het was.