En toen was er Rockin’ With The Locals

Op de mooie 18e mei genoten mensen van het songfestival maar liep de allemanswaard vol met muziekliefhebbers. Amuuz had ‘Rockin’ With The Locals’ op het programma staan. 4 bands met leden, of deels leden, uit Amerongen.
Stipt om 9 uur kon het publiek genieten van het Takkentrio, fijne muziek om alvast los te komen. Laat u door de naam niet misleiden, want ze waren met zijn vijven.

Elk uur een andere band, als tweede band kwamen de mannen van the Ridge. Ze sloten qua stijl goed aan op het Takkentrio dus het publiek kon lekker in dezelfde sferen blijven. Ondertussen was de zaal behoorlijk gevuld.

Toen was het de beurt aan Lucky 7, de band met de organisator van de avond in hun midden. Vooraf was er een minuut stilte voor Hans Nijhof, mooi mens en voormalig wethouder van o.a. cultuur op de Utrechtse Heuvelrug. Een pracht gebaar met een minuut respect.
Lucky 7 kon gaan spelen en zweepte de allemanswaard op met covers die vele bezoekers mee konden zingen. Van Nederlandstalig tot Nirvana.

Als laatste band Trafficlight. Een extra pluim voor die mannen want die waren ’s middags al druk doende het geluid en het licht van de avond goed te zetten. Wederom covers die vele mee konden zingen, de sfeer was op zijn hoogtepunt.

Hartelijk dank aan alle bezoekers, de bands, de proloog en ons Amuuz team.